Verhuizen of verbouwen

Verhuizen

of verbouwen

Wat is nu ideaal?

Bij een verhuizing komt er veel op u af, dat begrijpen wij heel goed. Maar een verbouwing van uw huidige woning is nog een stuk complexer.
Wellicht dat u wel eens het idee heeft gehad om uw keuken, uw sanitair of vloerafwerking te vervangen, maar dat u daar tegenop ziet. Zo lang u nog in uw huidige woning woont, is dat inderdaad ook zeer onpraktisch.
Neem nou een verbouwing van een badkamer. Dat duurt toch al snel zo’n twee weken wanneer u dat door een aannemer laat verzorgen. U kunt in deze periode geen gebruik maken van uw badkamer en heeft flinke overlast in uw huis. Er komt nogal wat stof, puin, rommel en lawaai kijken bij zo’n verbouwing. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor een nieuwe keuken of vloerafwerking. Wij kunnen ons voorstellen dat dat redenen zijn om zo’n aanpassing in de huidige woning uit te stellen.
Wat zijn nu de voordelen aan het verhuizen naar een hagelnieuwe woning aan Het Dok?

 

Ook in deze woningen moet er nog een keuken geplaatst worden, komt er nieuw sanitair en moeten wanden en vloeren worden afgewerkt. Maar het mooie is hier: dan kan allemaal gebeuren vóór u de woning betrekt. U merkt dus niets van het stof, de rommel en de aannemers die door uw woning lopen. Alles wordt voor u verzorgd – wij begeleiden u hierbij ook – voordat u de woning betrekt.
Pas als de hele inrichting is afgerond en de woning is schoongemaakt, verhuist u uw spullen. Zonder enige overlast maakt u dan de stap naar uw moderne en zeer comfortabele woning aan Het Dok!

 

Bekijk ook onderstaande video!