Vereniging van Eigenaars

Vereniging

van Eigenaars

Lidmaatschap VVE

Als u een appartement koopt, wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars van dat appartementencomplex. Aan Het Dok staan vier complexen: “De Zeeuw”, “De Ruyter Kungsholm” “Sibajak” en “Maipu”.

 

Voordelen
Het lidmaatschap van de Vereniging van Eigenaars heeft grote voordelen. U betaalt namelijk maandelijks een bedrag aan de Vereniging en met alle bijdrages bij elkaar zorgt en reserveert de Vereniging voor de verzekering en het groot onderhoud van het totale gebouw, dus ook uw woning. Alleen het onderhoud aan de binnenzijde van uw woning is voor uw rekening.

 

Ontzorgen
De Vereniging verzorgt dus de rest. Hierbij moet u denken aan de opstalverzekering, het schoonhouden van de algemene ruimtes zoals de entree, elektraverbruik van algemene ruimtes, onderhoud van liftinstallaties en intercominstallaties, schilderwerk en onderhoud van kozijnen, onderhoud van het dak, etc.

 

Betrokken bij onderhoud
Dat is het grote voordeel van het wonen in een appartement, u heeft er geen omkijken meer naar. Natuurlijk, als u juist wél betrokken wilt worden bij het onderhoud van het gebouw is er altijd de mogelijkheid om plaats te nemen in het bestuur van de Vereniging. Uw hulp wordt altijd op prijs gesteld! Maar als u liever gewoon onbezorgd wilt wonen in uw woning, dan betaalt u maandelijks uw bijdrage en heeft u geen omkijken naar het onderhoud.