Permanent

Permanent

wonen

Scherp inkopen en aantrekkelijk financieren

Als u op zoek bent naar een nieuw adres om te wonen heeft u het in deze tijd zeer getroffen. Zowel de lage hypotheekrentestand als ook het bereikte dieptepunt in de woningmarkt bieden kansen om een nieuw huis scherp in te kunnen kopen en aantrekkelijk te kunnen financieren. Inmiddels lijkt de laagste hypotheekrentestand bereikt en gaan we ervan uit dat de woningmarkt weer in de lift zit.

Vaak blijkt het financieel zeer gunstig om juist nu een nieuwe financiering af te sluiten. Dat is dubbel genieten, een volledig nieuwe woning tegen een aantrekkelijke financieringslast!

 

Dubbele bestemming
De appartementen in Het Dok Vlissingen hebben zowel een permanente als een recreatieve bestemming. Een prettig idee om, mocht het ooit nodig zijn, meerdere gebruiksmogelijkheden te hebben voor uw nieuwe eigendom!

 

Inruil eigen woning
Om de aankoop van een luxe appartement in Het Dok Vlissingen nog aantrekkelijker te maken kunnen wij u ons ‘Inruil eigen woning’-concept aanbieden. Binnen dit concept kunt u uw huidige woning inruilen tegen een luxe appartement in Het Dok.

 

Gunstige marktomstandigheden
Voor mensen waarbij de overstap van de ene naar de andere woning moeilijk lijkt is het verstandig om de financiële maandlasten in de overwegingen mee te nemen. Doordat de rente nu zo laag is kan het zelfs zo zijn dat bij een nieuw en duurder huis de netto maandlasten lager zijn. Ons advies is om juist in deze uiterst gunstige marktomstandigheden uw woonwensen te realiseren.

Het spreekwoord “voor een dubbeltje op de eerste rang” is op die wijze zeker in deze tijd van toepassing!