Ontspannen wonen

Ontspannen

en genieten

Prima uitvalsbasis

Zee en land
Als er een stad is die de naam Zeeland eer aan doet is het Vlissingen wel. Deze meest westelijk gelegen stad van Nederland op een schiereiland aan de Noordzee en Westerschelde geeft letterlijke uiting aan de woorden zee en land. In Vlissingen en omgeving kunt u genieten van cultuur, natuur, strand en zee of van gewoon lekker winkelen.

 

Daadkrachtige en ondernemende stad
Mede door de zeer rijke scheepshistorie is Vlissingen een daadkrachtige en ondernemende stad. Alom bekend om de zeeschepen die op route naar Antwerpen zo na aan de kust voorbij varen dat zij als voor het grijpen zijn. Een Boulevard en een stadsstrand, in ieder seizoen interessant om te vertoeven. Ziet u zich al lopend of fietsend naar Nederlands enige midden in de stad gelegen zuidstrand gaan?

 

Voorzieningen dichtbij
Een van de gemakken van het wonen in Het Dok is dat u overal zo lekker dichtbij bent. Even een vers brood halen bij “Echte Bakker Piet Daane”, bij u om de hoek. Mmm, lekker gezond, die verse groenten van “Eetwinkel ’t Hof Welgelegen”, zo van het land. Nog even naar de poelier om zo’n vers gebraden kip en het avondmaal is meteen compleet. In uw eigen wijk de mix van winkels voor uw dagelijkse boodschappen en echte speciaalzaken. Het is het gevoel van op zaterdagmorgen verse croissants en een krantje halen.
Ook de verdere voorzieningen heeft u dicht bij de hand. Met uw auto op uw eigen parkeerplaats en een snelle connectie naar de N57 bent u ook als u een verdere reis gaat maken snel op weg.

 

Vlissingen stad aan zee
Diverse horecagelegenheden, van grand-cafés tot bruine kroegen, zijn te vinden in het centrum van Vlissingen. Verder is het heerlijk toeven op een terras op de boulevard met uitzicht op zee. Voor wandelaars zijn er legio mogelijkheden; wandelen langs de kust, in het bos, een bezoek aan de binnenhaven met loodsboten.
Voor culturele evenementen zoals “Sail de Ruyter” of “Film by the Sea” moet u ook in Vlissingen zijn: Vlissingen stad aan zee!
Kijk hier voor meer informatie over evenementen in Vlissingen.

 

uitgaansmogelijkheden Vlissingen en omgeving