Marco vd Knaap

Marco van der Knaap:

Ook ik woon in Het Dok

“Ook ik woon in Het Dok”

Onze makelaar Marco van der Knaap (M2 makelaars) woont sinds kort, samen met zijn gezin, in Het Dok Vlissingen.

 

M2 Makelaars Marco van der Knaap

 

 

 

 

 

 

 

 

Marco en zijn vrouw zijn lang op zoek geweest naar de ultieme woonplek. Het bleek niet eenvoudig om in het centrum van Vlissingen een ruime karakteristieke woning te vinden; onderhoudsvriendelijk en voorzien van modern wooncomfort. “Als makelaar ben ik erg kritisch en mijn vrouw en ik hebben dan ook heel wat woningen bekeken voordat wij zijn gevallen voor Het Dok”, zegt Marco.

 

Marco kent de bijzonderheden van Het Dok als geen ander. Hij heeft als makelaar de afgelopen periode al veel tevreden klanten een woning in Het Dok kunnen verkopen. Op een dag zei hij tegen zijn vrouw “Is het niet wat voor ons om daar te gaan wonen?” Zo kwam het balletje aan het rollen. Na een bezoek aan het herenhuis aan het Dokje van Perry was het hele gezin meteen verkocht. “Een ruime woning met een eigentijdse en speelse indeling, grote raampartijen tot aan het plafond, fenomenaal uitzicht en alles nieuw”, vertelt Marco enthousiast, “Wij wisten meteen hier wordt het heerlijk wonen”. “Onze kinderen hadden de slaapkamers direct al verdeeld en stonden er helemaal achter dat wij naar deze plek zouden verhuizen”. Het hele gezin was dan ook erg blij toen de handtekening onder de koopovereenkomst was gezet. “Ons nieuwe thuis was een feit”.

 

Voor de daadwerkelijke overdracht van de woning mocht de familie Van der Knaap al in het herenhuis aan de slag.
Na een drukke maar leuke periode; de woning moest immers nog worden voorzien van wanden, vloeren, keuken en sanitair, woont het gezin sinds kort aan Het Dokje van Perry.

 

Veel woongenot familie Van der Knaap!

 

Collage Van der Knaap