Locatie

Wonen

in Vlissingen

Maritiem genieten

wonen aan het water in het hart van de stad.

 

Het Dok Vlissingen
Wellicht denkt u dat er niet zo veel unieks is aan deze locatie. Er zijn toch meer appartementen in het centrum? En daar heeft u natuurlijk gelijk in. Maar: zijn er appartementen te vinden met deze kwaliteit, deze grootte, deze ligging met zicht op water en die ook nog eens écht op een steenworp afstand van alle voorzieningen liggen? Het antwoord is nee. Alleen Het Dok voldoet aan al deze kwaliteiten.

 

Wonen op een toplocatie in Vlissingen

 

 

 

Centraal gelegen
Wanneer u langs het Dok van Perry loopt en rechtsaf slaat, is het nog slechts 100 meter voor u in de Walstraat staat: het winkelhart van Vlissingen. En als u vanuit de Peperdijk via de fiets/voetgangsbrug het dok oversteekt, staat u na 300 meter voor de Albert Heijn en tevens bij de bushaltes. Loopt u vanaf daar nog 500 meter verder, dan staat u op de Boulevard. Zelfs het NS station is op slechts 5 fietsminuten te bereiken!
Alle voorzieningen zijn dus op loopafstand. Wilt u verder weg met fiets of auto, dan is de ontsluitingsweg over de Koningsbrug ook vlakbij. U hoeft niet de complete binnenstad te doorkruisen, binnen enkele straten heeft u de ontsluitingsroute bereikt.


Groene boulevard
De Vlissingse Boulevard is vlakbij, maar nog dichterbij deze woningen vind u de ‘Groene Boulevard’. Zo wordt de Oranjedijk, welke loopt vanaf het sluizencomplex tot aan het station, wel genoemd. Een heerlijk pad met weids uitzicht over de Westerschelde waar u kunt lopen of fietsen. Een schitterende plek voor een avondwandeling langs de Oranjemolen.

 

Maritieme rust
Hoewel de woningen midden in de stad liggen heeft de omgeving toch een heerlijke rust over zich. Zittend op uw balkon en genietend van de stilte vergeet u gewoon dat u echt midden in de stad bent. U hoeft niet weg om water te zien, dat heeft u immers ook voor uw deur! Vanuit uw woning heeft u altijd zicht over het Dok met het Kanaal door Walcheren op de achtergrond. Er zijn zelfs appartementen die naast uitzicht over het Dok en het kanaal uitzicht over de Westerschelde en de zee bieden!

 

Google Maps Dok centrum Vlissingen

 

Adres
Het Dok Vlissingen
Dokje van Perry
4381 EL Vlissingen

 

 

Vanuit Antwerpen
Volg de A12 richting Bergen op Zoom, neem de A58 richting Goes/ Vlissingen, na 51,8 km neemt u N288 Sloeweg Vlissingen. Na 660 meter sla rechtsaf naar (N661) de Nieuwe Vlissingseweg Vrijburg. Na 1,1 km doorgaan naar de Koningsweg. Na 960 meter rechts afbuigen naar de Commandoweg, na 60 meter sla rechtsaf de Gravestraat in, na 290 meter sla rechtsaf naar de Wilhelminastraat. Vervolgens na 160 meter links afbuigen naar de Kleine Kerkstraat. Na 100 meter komt u aan bij Het Dok.

 

 

 

 


 

 

Vanuit Rotterdam
Volg de A16/E19 richting Breda, vervolgens de A17 richting Roosendaal, daarna de A58 Goes/Vlissingen. Na 53 km neemt u N288 Sloeweg Vlissingen. Na 660 meter sla rechtsaf naar (N661) de Nieuwe Vlissingseweg Vrijburg. Na 1,1 km doorgaan naar de Koningsweg. Na 960 meter rechts afbuigen naar de Commandoweg, na 60 meter sla rechtsaf de Gravestraat in, na 290 meter sla rechtsaf naar de Wilhelminastraat. Vervolgens na 160 meter links afbuigen naar de Kleine Kerkstraat. Na 100 meter komt u aan bij Het Dok.