Huis ruilen

Direct verhuizen zonder zorgen?
Inruil eigen woning Zeeland!

U heeft uw droomwoning gevonden en wilt niets liever dan meteen verhuizen. Geen probleem, wij van AVV beheer willen graag uw huis inruilen.
Geen rompslomp en stress meer van bezichtigingen en mogelijke biedingen. Vanaf nu hoeft u alleen nog maar te denken aan de inrichting van uw nieuwe thuis.

Lees alles over de succesvolle inruilen van een aantal families.

 

Geen dubbele lasten
Deze inruilconstructie geeft u zekerheid, ook voor het verkrijgen van de benodigde financiering. U komt niet met dubbele lasten te zitten en doordat u geen overbruggingskrediet nodig heeft kunt u de financiering makkelijker rond krijgen. Feitelijk staat niets u meer in de weg om de stap te zetten en uw droomwoning uit ons bestand te selecteren. U kunt als het ware na het kiezen van de woning direct aan de slag met de inrichting!

 

Succesvol woning inruilen
AVV heeft al een heel aantal woningen naar tevredenheid van alle betrokken partijen ingeruild. Zo switchten er vaak mensen van een bungalow met veel onderhoud naar een comfortabel en onderhoudsvriendelijk appartement. Mensen ervaren het als zeer luxe dat zij direct zonder zorgen over kunnen naar een nieuwe woning.

 

Hoe werkt het in  de praktijk
U koopt bij ons een nieuwe woning en verkoopt uw huidige woning aan ons. Wij baseren de inruilprijs op een onafhankelijke taxatie en doen u een marktconform voorstel. De hoogte van de inruilprijs is afhankelijk van diverse factoren zoals type woning, prijsklasse, regio, ligging, verwachte verkoopduur, vergelijkbare woningen, onderhoudstoestand en de kwaliteit van de woning.

 

Koopcontract
Indien u met het voorstel akkoord gaat, dan maken wij een koopcontract op voor zowel de nieuwe woning als uw huidige woning. De koop- en verkoop van uw huidige en uw toekomstige woning zijn dan onlosmakelijk met elkaar verbonden. De overdracht van beide woningen vindt op dezelfde dag bij de notaris plaats, zodat u geen overbruggingshypotheek hoeft af te sluiten. Indien gewenst krijgt u ruim voor de overdrachtsdatum de beschikking over de nieuwe woning. Zo kunt u direct aan de slag om de woning naar uw zin in te richten en om de verhuizing te regelen. Kiest u voor inruil, dan kiest u voor veel gemak en zekerheid!

 

De voordelen:

  • Geen verkoopstress
  • Geen dubbele lasten
  • Direct zekerheid
  • Geen makelaarskosten (courtage)
  • Snelle en correcte afhandeling

 

Er zijn verschillende mogelijkheden bij AVV Beheer om uw woning/pand in te ruilen.
De voordelen zijn er, dat is duidelijk. Wat houdt u nog tegen?

 

Wij ontzorgen u graag! Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

 

Het enige dat u zelf nog moet doen is de spullen inpakken voor de verhuizing. Ons advies is om de dozen alvast klaar te zetten!

 

Bekijk ook nog de pagina’s met bijbehorende video’s met uitleg over de speciale formule van AVV Beheer ‘Zorgeloos kopen’.

 

inruileigenwoning logo met tekst eronder