Familie Koekoek

Familie Koekoek:

Onze droom kwam eindelijk uit

“Onze droom kwam eindelijk uit!”

Al in 2010 sloeg de vonk bij de familie Koekkoek over. Bij de eerste aanblik van de impressies van de nieuwbouw aan Het Dok in Vlissingen was gelijk duidelijk: hier willen we wonen!
“Omdat de huidige woning te groot voor ons werd en we ook graag wat minder onderhoud wilden, waren we voorzichtig aan het rondkijken naar geschikte appartementen”, vertelt Huib Koekkoek, “maar de keuze was beperkt. We zochten wel een woning met voldoende ruimte, een mooi uitzicht en vooral een lekker groot balkon of terras. Omdat we al vele jaren in de binnenstad van Vlissingen wonen, was een ligging in de binnenstad ook zeker een eis bij onze zoektocht.”
Zijn vrouw Gerda vervolgt: “Dus toen we de eerste plannen van dit prachtige project onder ogen kregen, was het gelijk duidelijk. Dit moest onze nieuwe stek worden!”

 

De verkoop huidige woning wilde niet vlotten
Door de lastige woningmarkt durfde de familie Koekkoek het niet aan om tot koop over te gaan zonder dat hun huidige woning aan de Molenstraat verkocht werd. Dus besloten ze die te koop te zetten in de hoop de woning te verkopen voordat alle woningen verkocht zouden zijn.
De verkoop wilde echter niet vlotten. Serieuze kandidaten bleven uit. “We zagen onze droom al als een zeepbel uiteen spatten.”

 

Mogelijkheid inruil eigen woning bij Het Dok
Na de zomerperiode van vorig jaar viel hun oog echter op een advertentie waarin een rondleiding werd aangekondigd. Het was al opgevallen dat er een nieuwe verkoopaanpak was bij Het Dok. Een andere presentatie en diverse video’s schetsten een beeld van het project en wat de familie Koekkoek vooral opviel en aansprak was de mogelijkheid van inruil van de huidige woning. En – belangrijker nog – het appartement waar ze vanaf dag één verliefd op waren geworden, was nog beschikbaar!

 

Rondleiding Het Dok-zeer prettig en rustig rondgeleid
“We hebben geen moment getwijfeld en ons gelijk aangemeld voor de rondleiding.”, lacht Huib. “In een kleine groep werden we op een zeer prettige en rustige wijze rondgeleid door Marco van der Knaap van M2 Makelaars. We mochten diverse appartementen bekijken en de mogelijkheden van inruil werden zeer helder uitgelegd.”
Gerda vult lachend aan: “Natuurlijk dachten we in het begin dat er ergens een addertje onder het gras zou zitten bij de inruil. Dit leek te mooi om waar te zijn!”

 

Fatsoenlijk inruilvoorstel
Dat bleek dus niet het geval. De huidige woning werd door de makelaar bezocht en de familie Koekkoek ontving een fatsoenlijk inruilvoorstel. “We begrijpen uiteraard dat een topprijs bij inruil er niet in zit, maar waren toch wel bang voor een heel laag voorstel. We waren daarom heel blij verrast toen er een fatsoenlijk, marktconform inruilvoorstel gedaan werd. Na even kort te hebben overlegd, zijn we gelijk akkoord gegaan!”

 

Door inruil lag weg naar droomappartement open
Met de inruil van de huidige woning werd de zorg over de verkoop geheel weggenomen en lag de weg naar het droomappartement voor de familie Koekkoek open. Gerda geeft enthousiast aan: “Inmiddels hebben we de sleutel van het appartement en bereiden we onze verhuizing voor. Af en toe zitten we al voor het raam op onze klapstoelen te genieten van het geweldige uitzicht. We kunnen niet wachten om te verhuizen!”

 

woning kopen in omgeving Vlissingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inruil eigen woning Zeeland
De unieke “inruil eigen woning Zeeland”-formule geeft u de mogelijkheid om zonder zorgen een prachtige nieuwe woning van AVV Beheer te kopen. Zorgeloos de overstap maken naar een nieuwe woning, door het inruilen van uw huidige woning. Lees meer over deze unieke formule op de website inruileigenwoningzeeland.nl.

inruileigenwoning logo met tekst eronder