Dok van Perry 31

Dok

van Perry 31

Casco horecaruimte

Aan de rand van nieuwbouwproject Het Dok in Vlissingen bieden wij u een casco horecaruimte op de begane grond aan. Deze horecaruimte met schitterend uitzicht op het Dokje van Perry, het Theehuisje en de Binnenhaven is een buitenkans.

 

Unieke locatie en uitstraling
Het Dok kenmerkt zich door zijn unieke locatie en uitstraling. Door zijn ligging, op loopafstand van het centrum van de stad Vlissingen, is Het Dok eenvoudig te bereiken voor het winkelend publiek en andere bezoekers van de stad. Met prachtig uitzicht over het water, architectuur met een maritiem karakter, hoogwaardige materiaalkeuze en luxe afwerking is Het Dok van absolute klasse.
Kortom een prachtige plek om uw horeca-zaak te starten!

 

Diverse mogelijkheden
De volledige casco horecaruimte heeft een BVO van ca. 316 m2. De mogelijkheid bestaat om de ruimte op te splitsen in 2 units ( ca. 160 m2 en 150 m2). Aan de buitenzijde kan een riant terras worden gerealiseerd met uitzicht op het Dokje van Perry. De omzetprognose voor het geheel wordt geschat op € 400.000,-/ € 500.000,-.
Aanvangshuurprijs voor de horecaruimte: € 25.000,- excl BTW en servicekosten (exclusief het Pompgebouw annex  Theehuisje).

Ook is er de mogelijkheid om het mooie Theehuisje bij het Dokje van Perry te huren. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Maritiem Vlissingen
Vlissingen is een historische havenstad. Met veel winkels, diverse horeca-gelegenheden, verschillende attracties en evenementen heeft Vlissingen een enorme aantrekkingskracht op de lokale en toeristische bezoeker.

Grijp als ondernemer deze buitenkans en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bedrijfsruimte kopen of huren in centrum Vlissingen