Contact

Persoonlijk

contact

Wij komen graag met u in contact
Vragen staat vrij! Wij informeren u graag nader over het aanbod en alles wat daar bij komt kijken. Laat u ons weten hoe en wanneer wij u het beste kunnen bereiken? Ons team staat voor u klaar.

 

De appartementen, herenhuizen en commerciële ruimten in Het Dok Vlissingen, met adembenemend uitzicht over het water, worden aangeboden door AVV uit Middelburg. Een familieonderneming die zich kenmerkt door een grote betrokkenheid, veel kennis over de lokale markt én een direct, persoonlijk contact. Dát is nog eens prettig zaken doen. Al 45 jaar actief in onroerend goed in Zeeland staat AVV bekend als een open, oprechte en integere partij.

 

M2 Makelaars uit Vlissingen treed op als makelaar van de herenhuizen en appartementen in Het Dok. Het is hun passie om geïnteresseerden zo goed mogelijk te informeren over de woningen en al hetgeen bij een aankoop komt kijken. Wilt u uw woning inruilen? M2 komt bij u aan huis om een inschatting te maken van de inruilwaarde van uw woning. Ook voor het bezichtigen van de diverse woningen in Het Dok maken zij graag een afspraak met u.

 

Beiden zien wij het als vanzelfsprekend om u zo volledig mogelijk te informeren zodat u een goede keuze kunt maken, bij de aankoop van een nieuwe woning komt immers heel wat kijken!

 

Marco van de Knaap  &  Monique van Velzen

0118-442200                      0118-678937

Volg ons

Bekijk de andere projecten van AVV:

    avv_logo  avv_logo  logo-transparant-weumelinghe

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht